Онобль Е. Революція 1917 року: французький погляд: 100 років тлумачень і репрезентацій - Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Онобль Е. Революція 1917 року: французький погляд: 100 років тлумачень і репрезентацій / Пер. з фр. А.Рєпа. - К.: Ніка-Центр, 2016. - 248 с.