Напрями стратегічного планування розвитку територій Донецької області - Точонов, І.В.; Гордієнко, В.В.; Токарева, Л.М. (Вісник економічної науки України, 2017)
У статті обґрунтовано необхідність стратегічного планування розвитку Донецької області. Проаналізовано проблеми, з якими зіткнулась Донецька область, внаслідок воєнних дій останніх років. Сформовані та запропоновані пріоритетні напрямки стратегічного планування розвитку територій. Акцентується увага на важливості комплексної роботи зі створення інституційної, нормативно-правової баз сталого розвитку, фінансування та перебудови економіки.