Розвиток стратегій старопромислових регіонів - Беззубко, Л.В.; Беззубко, Б.І. (Економічний вісник Донбасу, 2018)
У статті аналізуються стратегії соціально-економічного розвитку старопромислових регіонів України (Донецька область, Луганська область, Дніпропетровська область, Запорізька область). Сучасне стратегічне планування повинно здійснюватися шляхом модернізації економіки старопромислових регіонів, розвитку нових наукоємних галузей на основі ресурсів регіону з використанням принципів сталого розвитку. Донецька та Луганська області будуть мати свої особливості в розробці регіональних стратегій. Ці особливості пов’язані із військовим конфліктом, що відбувається на їх територіях.