Екологічні інвестиції: сучасний стан та перспективи їх впровадження в Україні для забезпечення сталого розвитку держави - Латишева, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2018)
Статтю присвячено аналізу специфіки розвитку екологічних інвестицій в Україні. Досліджено сутність та види екологічних інвестицій, проаналізовано стан розвитку екологічних інвестицій, визначено перспективи екологічного інвестування країни, виявлено основні напрями залучення екологічних інвестицій. Виділено проблеми для впровадження екологічних інвестицій в економіку України. Запропоновано заходи щодо поліпшення умов залучення екологічних інвестицій.