Аналіз концепцій управління портфелем замовлень ІТ-підприємства - Івченкова, О.Ю.; Лях, А.О. (Економічний вісник Донбасу, 2018)
У статті розглянуто поняття портфеля ІТ-замовлень, його види, а також встановлена необхідність управління портфелем проектів на підприємстві. Проаналізовано концепції, які застосовуються для управління портфелем ІТ-проектів. Для аналізу були обрані найбільш популярні та застосовувані на практиці концепції. В процесі аналізу було встановлено особливості та переваги кожної з концепцій.