Хемічний склад і морфологія поверхні йонотронних наноструктур, сформованих на основі 2D-шаруватих кристалів InSe і йонної солі RbNO₃ - Бахтінов, А.П.; Водоп’янов, В.М.; Іванов, В.І.; Карбівський, В.Л.; Ковалюк, З.Д.; Нетяга, В.В.; Литвин, О.С. (Металлофизика и новейшие технологии, 2017)
Показано, що об’ємні вертикальні йонотронні структури можуть бути сформовані шляхом втілення розтопу йонної солі RbNO₃ між шарами (0001) кристалу InSe. Методами рентґенівської електронної спектроскопії і атомно-силової мікроскопії досліджено хемічний склад і морфологію цих структур.