В’ячеслав Липинський та його доба - Калакура, Я.С. (Український історичний журнал, 2017)
Огляд: В’ячеслав Липинський та його доба / За ред. Ю.Терещенка; упор. Т.Осташко, Ю.Терещенко. – Кн.1–5. – К.: Темпора, 2010–2017.