Модель пилового хвоста комети C/2011 L4 (PANSTARRS) - Харчук, С.В.; Корсун, П.П. (Кинематика и физика небесных тел, 2015)
Представлено результати динамічного моделювання процесу формування пилового хвоста комети C/2011 L4 (PANSTARRS).