"Я маю намір з моїх листів до тебе зробити свій журнал…": Листи Григорія Ґалаґана до дружини - Іванюк, О.Л. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: «Я маю намір з моїх листів до тебе зробити свій журнал…»: Листи Григорія Ґалаґана до дружини / Упор.: М.Будзар, Є.Ковальов; за ред. І.Колесник. – К.: Вид-во ФОП Антоненко Л.І. «Streamline», 2017. – 136 с.