Кісь О. Українки в ГУЛАГУ: вижити значить перемогти - Стяжкіна, О.В. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Кісь О. Українки в ГУЛАГУ: вижити значить перемогти. – Л.: Інститут народознавства НАН України, 2017. – 288 с.