Міжнародна наукова конференція "Colloquia Russica, Series II: Середньовічна Русь: проблеми термінології" - Блануца, А.В. (Український історичний журнал, 2017)
Черговий міжнародний науковий захід із серії «Colloquia Russica» відбувся 25–27 травня 2017 р. в Івано-Франківську та Галичі. Провели його Прикарпатський національний університет ім. В.Стефаника (Івано-Франківськ) та Яґеллонський університет (Краків).