Шаповал Ю. Олександр Шумський: Життя, доля, невідомі документи - Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Шаповал Ю. Олександр Шумський: Життя, доля, невідомі документи. – К.; Л.: Україна модерна; Українські пропілеї, 2017. – 742 с.