Із зали засідань Президії НАН України (22 листопада 2017 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 22 листопада 2017 р. розглядалися такі питання: українська революція 1917—1921 років: сучасний історіографічний образ та дослідницький потенціал (доповідач — доктор історичних наук Р.Я. Пиріг); про результати виконання Державної цільової науково- технічної програми розроблення і створення сенсорних наукоємних продуктів на 2008—2017 роки (доповідач — член-кореспондент НАН України Є.Ф. Венгер); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.