Про результати виконання Державної цільової науково-технічної програми розроблення і створення сенсорних наукоємних продуктів на 2008–2017 роки (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 22 листопада 2017 р.) - Венгер, Є.Ф. (Вісник НАН України, 2018)
У доповіді проаналізовано результати виконання Державної цільової науково-технічної програми розроблення і створення сенсорних наукоємних продуктів на 2008—2017 роки, наведено приклади створених у рамках цієї міждисциплінарної програми інноваційних технологій та наукомісткої продукції — різноманітних сенсорів, датчиків, приладів та систем на їх основі.