Федір Іванович Енрольд (1828–1877) – визначний вітчизняний вчений-мостобудівник - Демченко, Т.Ф. (Питання історії науки і техніки, 2015)
Енрольд Федір Іванович (1828-1877) – інженер шляхів сполучення, вчений в галузі практичної механіки, будівельного мистецтва і мостобудування, професор Інституту Корпусу інженерів шляхів сполучення, педагог та інженер прожив недовге, але плідне життя, насичене багатством і різноманітністю творчих інтересів. Він був керівником і учасником будівництва багатьох відомих монументальних споруд у Санкт-Петербурзі.