Історичні віхи Глухівського краєзнавчого музею - Мошик, І.В. (Питання історії науки і техніки, 2015)
У статті досліджуються проблеми створення, становлення та функціонування Глухівського краєзнавчого музею, його фондова, науково-дослідна та культурно-просвітницька діяльність в різні історичні періоди існування.