Генезис української термінології залізничної галузі: функціональні особливості - Сірик, О.М. (Питання історії науки і техніки, 2015)
У статті проаналізовано розвиток української термінолексики залізничної галузі, запропоновано шляхи розв'язання окремих питань функціонування української залізничної термінології як окремої терміносистеми сучасної української літературної мови.