Деякі аспекти діяльності Воєнно-історичного товариства Російської імперії - Машталір, В.В. (Питання історії науки і техніки, 2015)
У статті розглядаються напрямки роботи відділів Імператорського Російського воєнно-історичного товариства та окремим напрямком висвітлено засади діяльності воєнно-історичного товариства в Києві.