Участь ФТІНТ у спільних науково-технічних проектах у 60-80 рр. ХХ ст. - Ткаченко, С.С.; Овчаренко, Ю.С. (Питання історії науки і техніки, 2015)
У статті представлений історико-науковий аналіз діяльності Харківського фізико-технічного інституту низьких температур в 60-80-і рр. ХХ ст., також проаналізовано роботу наукової організації з різними підприємствами народногосподарського комплексу, приведена інформацію щодо реалізації спільних науково-технічних проектів.