До питання про формування архівного фонду, музейної колекції та створення експозиції, присвячених Ю.В. Кондратюку, в Полтавському музеї авіації і космонавтики - Пістоленко, І.О. (Питання історії науки і техніки, 2015)
Дано стислий огляд джерельної бази для створення кондратюківської експозиційної зони у Полтавському музеї авіації і космонавтики. Розглянуто основні засади і принципи побудови та особливості організації експозиції, присвяченої біографії та творчій діяльності Ю. В. Кондратюка. Оцінено результативність даної роботи полтавських музейників.