Роль інноваційної діяльності в особистісно-професійному саморозвитку молодого педагога (майстра виробничого навчання) професійно-технічної освіти - Василишин, Д.В. (Питання історії науки і техніки, 2015)
У статті розглядаються проблеми, пов’язані з підготовкою майстрів виробничого навчання в системі професійно-технічної освіти.