Винахідницька діяльність установ Національної академії наук України (1991-2013 рр.): історичний аспект - Косско, Т.Г. (Питання історії науки і техніки, 2016)
Робота присвячена охороні інтелектуальної власності. В статті наведені та аналізуються показники винахідницької роботи зі створення об’єктів права інтелектуальної власності в установах НАН України. Висвітлені методи управління, проведено аналіз проблем та досягнень в цій області.