Творець перших потужних колісних тракторів на ХТЗ - Абдула, С.Л. (Питання історії науки і техніки, 2016)
У статті викладені результати діяльності талановитого конструктора О. А. Сошникова, наведені нові факти історії створення першого в країні потужного колісного трактора загального призначення.