Дослідження розвитку тракторобудування в Україні - Гріффен, Л.О. (Питання історії науки і техніки, 2016)
Рецензія на книгу: О.Г. Кривоконь. Тракторобудування в Україні: передумови, історія та тенденції розвитку в аспекті світового прогресу (20-ті – 80-ті рр. ХХ сторіччя) : монографія. – Харків : ПП «Технологічний центр», 2015. – 672 с.