Переход к наукоемким технологиям газотермического напыления - Харламов, Ю.А.; Полонский, Л.Г.; Ночвай, В.М.; Яновский, В.А.; Хейфец, М.Л. (Питання історії науки і техніки, 2016)
У статті в історико-технічному аспекті розглянуто особливості розвитку та впровадження наукомістких технологій газотермічного напилювання, що забезпечують вирішення багатьох актуальних проблем у різних галузях промисловості.