Про історію створення фронтального навантажувача Т-156 - Абдула, С.Л. (Питання історії науки і техніки, 2017)
У статті описані події, які пов’язані із створенням в Україні першого фронтального колісного навантажувача на базі трактора з шарнірною рамою та висвітлено роль в цьому директора ХТЗ В.В. Бібліка і голови Харківського регіону О.С. Масельского.