Прецизійний калібратор змінної напруги на основі методу безпосереднього відтворення величини постійної напруги - Тесик, Ю.Ф. (Технічна електродинаміка, 2009)
Розглянуто новий метод відтворення величини змінної напруги, що базується на застосуванні властивостей інерційності ланок коливального контуру для безпосередньої передачі точності амплітуди сигналу від джерела постійної напруги до джерела змінної напруги.