Удосконалення інформащйного забезпечення електротехнологічних комплексів та систем - Мещеряков, Л.І. (Технічна електродинаміка, 2009)
Викладено принципи розширення інформаційного забезпеченим електротехнологічних комплексів та систем на основі асиметрійних функцій.