Ніні Євгенівні Крутіковій – 95 (Слово і Час, 2008)
Редакція журналу “Слово і Час”, редакційна рада, колектив Інституту літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України сердечно вітають Ніну Євгенівну Крутікову з днем народження і щиро бажають міцного здоров’я, наснаги, творчих задумів, нових цікавих книг, вдячних читачів!