Невідомі автографи Лесі Українки - Мірошниченко, Л. (Слово і Час, 2008)
Першодрук п’яти невідомих листів Лесі Українки, написаних у 1911–1913 роках і надісланих з Єгипту в Кутаїсі. Три листи адресовано Феоктисті Семенівні Карповій (названій матері К.В.Квітки), а два – Марії Миколаївні Собіневській (вихованці Карпових). Документальне уточнення датування автографів. Біографічний контекст листів. Поліфонічність епістолярного письма Лесі Українки.