Епістолярний діалог Володимира Винниченка з Розалією Ліфшиць (1911–1918) (продовження) - Миронець, Н. (Слово і Час, 2008)
Продовження. Початок див.: СіЧ. – 2007. – №9. – С. 48; №10. – С. 62. Уперше виявлено в архівах, досліджено й публікується взаємне листування В.Винниченка з його нареченою, а потім громадянською дружиною Р.Ліфшиць за 1911–1918 рр. Листування містить багату інформацію про стосунки між кореспондентами, їхній світогляд, настрої, фізичний стан, побутові умови, дозволяє уточнити деякі моменти біографії письменника, обставини написання та видання творів, постановки п’єс, коло спілкування, участь у громадському житті тощо.