Макромоделювания елементів системи електропривода на прикладі асинхронного двигуна з діодним мостом у колі статора - Стахів, П.Г.; Селепина, Й.Р. (Технічна електродинаміка, 2009)
В статті описується процес побудови математичної макромоделі вентильного електропривода змінного струму за експериментально знятими значеннями перехідних характеристик при різних режимах його роботи.