Естетично-художні функції описів у романі Наталени Королеви “Quid est Veritas?” - Мельнікова, Ю. (Слово і Час, 2008)
У статті досліджуються естетично-художні функції інтер’єрних, пейзажних, портретних описів у романі Наталени Королеви “Quid est Veritas?” (“Що є істина?”). Наголошується на домінуванні флористичних, запахових деталей та зображенні коштовностей, що насичує внутрішній світ твору орієнтальним колоритом.