Функціонування жанру агітп’єси в українській драматургії 20-х років ХХ століття - Школа, В. (Слово і Час, 2008)
У статті розглядається функціонування агітаційної п’єси в українській драматургії 20-х років ХХ ст. Аналізуються агітки – колективні та авторські твори.