Керування автономними інверторами напруги із забезпеченням максимального коефіцієнта модуляції при неспотворюючому формуванні вихідної напруги засобами модифікованої ШІМ - Михальський, В.М.; Соболєв, В.М.; Чопик, В.В.; Шаповал, І.А. (Інститут електродинаміки НАН України, 2010)
Розглянуто вибір стаціонарних станів ключів автономного інвертора напруги для здійснення ШІМ, порядок їх чергування та визначення відносних тривалостей застосування на циклі модуляції для забезпечення неспотворюючого формування вихідної напруги з максимальним коефіцієнтом використання напруги живлення.