Уточнення прогнозу місячного електроспоживання енергооб’єднання - Черненко, П.О.; Мартинюк, О.В. (Інститут електродинаміки НАН України, 2010)
Наведено метод уточнення прогнозу місячного електроспоживання енергооб’єднання. Уточнення прогнозу проводиться із врахуванням календаря місяця, фактичного електроспоживання, середньобагаторічного внутріньомісячного тренду температури та короткострокових прогнозів: температури і добового електроспоживання енергоємними підприємствами.