Деякі результати пошуку трьох та чотирьох активних куль на множині заданих - Донець, Г.П.; Білецький, В.І.; Ненахов, Е.І. (Теорія оптимальних рішень, 2017)
Розглядаються задачі пошуку трьох та чотирьох активних куль на множині заданих. Описуються деякі результати знаходження активних куль за мінімальну кількість випробовувань на основі стратегії послідовних ціленаправлених покрокових дій.