Моделювання поведінки фармацевтичної фірми - Горбачук, В.М.; Шулінок, Г.О. (Теорія оптимальних рішень, 2017)
Фармацевтична фірма, за інших рівних умов, схильна виробляти лікувальні, а не профілактичні засоби. При цьому фірма не завжди максимізує суспільний добробут.