Порівняльне літературознавство: напрями руху - Грицик, Л. (Слово і Час, 2008)
Рецензія на книгу: Ільницький Микола, Будний Василь. Порівняльне літературознавство: У 2 ч. – Львів: Видавничий центр ЛНУ ім. Івана Франка, 2007. – 280 с.