ХІІІ Сковородинівські читання - Малинка, М. (Слово і Час, 2008)
4-5 жовтня 2007 року в Переяслав-Хмельницькому педуніверситеті імені Григорія Сковороди проходили чергові, тринадцяті, Сковородинівські читання. Читання були присвячені 285-річчю від дня народження Григорія Савича та стали логічним продовженням відзначення 1100-річчя від першої літописної згадки міста Переяслава, з яким тісно пов’язана творчість і доля великого мислителя ХVІІІ ст.