Байєсівські мережі як засіб оцінювання та прогнозування якості програмного забезпечення - Коваль, Г.И. (Інститут програмних систем НАН України, 2005)
Запропонований підхід до побудови моделей якості програмного забезпечення за допомогою апарату байєсівських мереж. Розроблені моделі, призначені для оцінення рівня якості робочих продуктів та прогнозування якості кінцевого програмного продукту з метою ефективного керування програмними проектами. Встановлений метод композиції моделей якості проміжних робочих продуктів для їх використання при прогнозуванні якості кінцевого програмного продукту.