Вимоги до забезпечення функціональної та інформаційної безпеки бездротових сенсорних мереж - Романов, В.О.; Галелюка, І.Б.; Остапенко, В.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Розглянуті особливості застосування базових принципів організації функціональної та інформаційної безпеки бездротових сенсорних мереж.