Прийняття рішень на основі аналізу переміщень у середині просторових об'єктів - Скачко, Д.А.; Тимашов, О.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
На основі використання інтелектуальних сенсорних систем як одного з технічних засобів розумного підприємства вирішується завдання створення нової інтелектуальної технології – навігація всередині приміщення.