Архітектура системи підтримки та прийняття рішення - Тупало, Я.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Головна мета даної роботи показати, що з розвитком технічних засобів, мобільні пристрої можна використовувати не лише для зв’язку, а також як потужну платформу для обчислення складних математичних задач.