Реалізація сценарного підходу в управлінні проектами на основі типових задач - Коваль, О.В.; Кузьміних, В.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2015)
Розглянуто питання зв'язку між функціональними задачами підрозділів і задачами план-графіків проектів. Запропоновано використання сценаріїв виконання проектів на основі типових задач, що визначаються функціональними обов'язками підрозділів для підприємств з функціональною організаційною структурою. Запропоновано створення репозиторію сценаріїв і репозиторію типових задач. Представлено схему обробки даних для аналізу стану виконання проектів. Запропоновано структуру програмного забезпечення управління проектами за сценаріями з використанням типових задач.