Особливості реалізації вимірювальної системи геофізичної метрологічної віброплатформи на основі лазерної цифрової інтерферометрії - Косяк, І.В.; Цубін, O.A. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2015)
Проведено аналіз існуючих віброплатформ для атестації геофізичних приладів. Представлено аналіз результатів дослідження вимірювальної системи геофізичної метрологічної віброплатформи на основі лазерної цифрової інтерферометрії. Розглянуто вплив факторів, що заважають при проведенні вимірювання величини коливань віброплатформи.