Маски демаскатора - Дзюба, І. (Слово і Час, 2008)
Стаття присвячена книзі Григорія Грабовича “Маски і обличчя”. Розглядається трактування в ній проблеми самовираження автора і “двійництва”. Висловлено думку, що деякі версії дослідника можуть бути продискутовані.