Олександр Кондратьєв і Україна - Галич, О. (Слово і Час, 2008)
У статті розглядається український період життя призабутого російського письменника-емігранта, представника літератури Срібного віку Олександра Кондратьєва. Аналізуються твори, написані ним на Рівненщині, зокрема демонологічний роман “На берегах Ярині”, а також поезії, що ввійшли до збірки “Слов’янські боги”.