До ювілею “Русалки Дністрової” - Болотова, Г. (Слово і Час, 2008)
З 20 грудня 2007 року до 25 січня 2008 року в Національному музеї літератури України діяла виставка “Русалка Дністровая” та її творці (До 170 річчя виходу у світ альманаху)”, що стала завершальним акордом у відзначенні цього ювілею. Виставка відображала подвижницьку діяльність творців “Русалки Дністрової”, місце альманаху в історії й духовному житті нашого та інших слов’янських народів.