Навколо постаті Володимира Винниченка - Поліщук, О. (Слово і Час, 2008)
Наприкінці 2007 року в Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка відбулося чергове засідання літературно-критичного клубу “Академічні бесіди”. Предметом розмови стали видання, присвячені літературній та мистецькій спадщині В.Винниченка.